A mintit pentru a-si scapa tatal de pedeapsa


Intră acum și în grupul de

O tânără de 21 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ se află în atenţia poliţiştilor după ce a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava ca fiind victima unui accident rutier dar a minţit încercând să-l scape pe autorul acestuia.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de duminică în apropierea celui mai mare supermarket sucevean.

În apropierea prânzului aflându-se pe strada de acces către supermarket, şoferul unui autoturism în care se mai aflau trei persoane de sex feminin, toate făcând parte din familie, a încercat o manevră de întoarcere fără să se asigure.

Rezultatul a fost inevitabil. Un mijloc de transport în comun, condus de o persoană în vârstă de 38 de ani, a lovit din plin maşina care s-a oprit deabia în bordura străzii.

Interesant este că la sosirea poliţiştilor la faţa locului atât şoferul autovehiculului împreună cu soţia sa cât şi conducătorul auto de pe autobuz au declarat că în urma evenimentului rutier nu a fost înregistrată nici o victimă ci numai pagube materiale.

La scurt timp însă, după incident, la Spitalul Judeţean Suceava s-a prezentat una dintre pasagerele aflate în autoturism. Luată din nou la întrebări, tânăra de 21 de ani a negat faptul că leziunile au fost provocate în urma impactului dintre cele două mijloace auto pentru a-l acoperi pe şoferul maşinii vinovate de producerea accidentului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili cu exactitate tot ce s-a întâmplat, de ce au minţit şoferii şi tragerea lor la răspundere.


Intră acum și în grupul de