Weekend plin pentru politisti pe drumurile sucevene


Intră acum și în grupul de

Mijlocul sezonului estival şi venirea “stranierilor” în concediu pe meleagurile natale a adus cum era şi de aşteptat aproape o dublare a numărului de maşini întâlnite pe arterele de circulaţie din judeţ şi totodată şi dublarea numărului de incidente sau nereguli pe care poliţiştii din cadrul Serviciului Circulaţie aparţinând IPJ Suceava le descoperă zilnic.

Sâmbătă şi duminică a fost vârful activităţii cu greu reuşind echipajele de poliţie rutieră să găsească un moment de respiro.

Zeci de controale efectuate şi tot atâtea amenzi înmânate conducătorilor auto pentru nerespectarea legislaţiei în vigoare. În top au rămas dosarele penale întocmite după ce în nu mai puţin de nouă cazuri şoferii au fost surprinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice înregistrând în urma verificărilor cu aparatul etilotest valori cuprinse între 0,49 mg/l şi 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acealaşi timp poliţiştii au fost nevoiţi să intervină în nu mai puţin de nouă evenimente rutiere. În toate cazurile, teribilismul pe care stranierii îl manifestă pe drumurile din ţara noastră, viteza mult prea mare şi neatenţia la volan au stat la baza accidentelor provocate. Din fericire nu s-au înregistrat persoane care să-şi piardă viaţa dar 7 oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de