Masini “cu bube” din Marea Britanie, descoperite pe drumurile din Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul a numai două zile poliţiştii de frontieră au descoperit nu mai puţin de patru “stranieri” care se plimbau fără nici o grijă pe drumurile din judeţul nostru, deşi ştiau că maşinile la volanul cărora se aflau nu aveau drept de circulaţie în România.

“Primele trei cazuri au fost descoperite pe parcursul zilei de vineri în doar două ore în care organele de ordine au executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional de autoturisme furate”, ne-a declarat comisar de poliţie, Ilie Poroch – Seriţan.

Primul autoturism care a căzut în mâinile poliţiştilor de frontieră, înmatriculat în Regatul Unit al Marii Britanii, era condus de o persoană de sex masculin de 37 de ani din judeţul Botoşani. La puţin timp în urma VW-ului Pasat a venit rândul unui Vauxhall Astra condus de un bărbat de 42 de ani din Vicov iar o oră mai târziu a fost descoperit alt autoturism marca Audi A6, condus de un tânăr de 20 de ani din Marginea, aflat în aceeaşi situaţie.

O zi mai târziu, aceiaşi poliţişti de frontieră au descoperit un alt autoturism înmatriculat tot în Marea Britanie marca Mercedes Sprinter, dar condus de data aceasta de o persoană de sex feminin.

“În toate cele patru cazuri poliţiştii de frontieră suceveni au întocmit şoferilor acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România. Actele premergătoare urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea atribuirii numărului unic”, a conchis Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de