Trei suceveni reținuți de DIICOT Suceava pentru trafic de droguri de mare risc

Trei suceveni au fost reținuți, joi, de DIICOT Suceava în urma unor percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Suceava au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza județului Suceava, într-o cauză vizând comiterea infracțiunilor de trafic intern de droguri de  mare risc și risc constând în distribuirea de MDMA și canabis pe raza județului Suceava.

În urma perchezițiilor au fost ridicate droguri și alte bunuri, care interesează ancheta.

Ulterior, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava au fost conduse, în vederea audierii, șase persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale.

După audieri și administrarea materialului probator s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de trei persoane.

În acest caz suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.