Teodora Munteanu rămâne viceprimar al Sucevei. Ion Lungu a retras proiectul de eliberare din funcție după ce și-a dat seama că nu poate strânge voturile necesare


Intră acum și în grupul de

Teodora Munteanu rămâne viceprimar al Sucevei după ce primarul Ion Lungu a retras proiectul de eliberare din funcție când a constatat că nu poate aduna voturile necesare pentru demitere.

Ion Lungu a spus că a propus eliberarea din funcție a viceprimarului Teodora Munteanu care a fost aleasă de cetățeni consilier local și nu viceprimar și că nu este o tragedie înlocuirea viceprimarului.

El a arătat însă că a constatat că proiectul să nu va putea trece și că îl retrage de pe ordinea de zi.

Totodată, primarul Ion Lungu, a spus că de vineri este o nouă majoritate în Consiliul Local Suceava formată din consilierii PNL, PMP și Pro România.

Deși în sală erau 17 consilieri locali, Ion Lungu a retras proiectul pentru că a apreciat că nu va putea strânge cele 16 voturi necesare demiterii.

După ce la începutul acestui mandat s-a lăudat cu majoritatea PNL-USR care ar fi în beneficiul sucevenilor, acum a spus că PSD și USR s-au aliat în opoziție, iar Teodora Munteanu este viceprimarul PSD.

Liderul PSD, consilierul local Dan Ioan Cușnir a încercat să intervină, dar președintele de ședință, viceprimarul Lucian Harșovschi, a declarat ședința închisă.


Intră acum și în grupul de