Cinci tineri raniti intr-un accident la Serbanesti


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri au ajuns la spital luni dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un şanţ, şoferul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Potrivit IPJ Suceava, la 03.25, pe DN 29A, pe raza comunei Zvoriştea, la Şerbăneşti, A. CIPRIAN, de 31 ani, din comuna Adâncata, în timp ce conducea un autoturism, la intersecţia cu DJ 208B, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe DJ 208B, după care a intrat în şanţul din partea dreaptă.

Conducătorul auto necesită 15-20 de zile de îngrijiri medicale ca urmare a rănilor suferite.
Echipajul SMURD al ISU „Bucovina” Suceava sosit la faţa locului a acordat primul ajutor pentru doi pasageri, P. Adrian, de 22 ani, din comuna Siminicea, ce necesită 10-15 zile de îngrijiri şi A. Cristian, de 23 ani din municipiul Suceava, ce necesită 10-12 zile şi i-a transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

Ceilalţi răniţi au fost preluaţi de ambulanţe. P. Raluca, de 21 ani, din comuna Siminicea, care a fost diagnosticată cu „observaţie fractură frontală”, ce necesită 20-30 zile de îngrijiri medicale şi minora F. E., de 15 ani, din comuna Siminicea, ce necesită 20-30 zile de îngrijiri, pasagere în autoturism au fost duse de asemenea la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de