Maruta prezinta concertul celor de la „Fly Project” la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sucevenii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Galleria Mall din Suceava, pentru a se bucura de concertul extraordinar oferit de trupa “Fly Project”, spectacol prezentat de Cătălin Măruţă.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 11 septembrie a.c., începând cu ora 19.00, la hipemarket-ul sucevean şi va fi prezentat de renumitul moderator Cătălin Măruţă.

Cunoscut pentru Campania anti – playback pe care o duce în showbiz-ul românesc, Cătălin Măruţă s-a făcut remarcat odată cu prezentarea emisiunilor “Trezeşte-te la Realitate cu Măruţă”, “Tonomatul DP2” sau “Happy Hour”, emisiune de succes pe care o moderează în prezent.

“Fly Project” este o trupă dance românească de succes, mai ales în rândul tinerilor. Formată din Tudor Ionescu şi Dan Denes, trupa a debutat în anul 2005 cu albumul “Fly Project”. Primul single lansat, piesa “Raisa” a devenit imediat hitul numărul 1 din toate cluburile din România, rămânând pentru mai mult de un an în primele poziţii ale topurilor muzicale, până la mijlocul anului 2006. Alte hituri celebre ale formaţiei sunt “Sare”, “Cheyenne”, “Mandala”, etc.


Intră acum și în grupul de