Tigari de contrabanda ascunse…in butelie


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Siret au depistat în autoturismul unui fălticenean, 250 pachete de ţigări în valoare de peste 1.000 lei, ce erau ascunse în butelia de gaz a autoturismului. Potrivit IJPF Suceava, marţi, la PTF Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „BMW” D. Tudor , în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Fălticeni.

În urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, tânărului, bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de 250 pachete de ţigări marca „Robinson” cu timbru R. Moldova.

Ţigările în valoare de 1.070 lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către vameşi iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. Totodată autoturismul marca „BMW” a fost disponibilizat până la achitarea amenzii contravenţionale.


Intră acum și în grupul de