Politist ultragiat


Intră acum și în grupul de

Aflat sub influenţa băuturilor alcoolice un bărbat a ameninţat cu moartea un poliţist. Potrivit IPJ Suceava, marţi, în jurul orelor 16.15, un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Vereşti în timp ce se deplasa la volanul autospecialei din dotarea postului, pe raza satului Corocăieşti, la intersecţia DC 65 cu o uliţă comunală, a fost ajuns din urmă de I. Toader, de 36 ani localnic, care conducea un moped.

Acesta i-a adresat poliţistului, aflat în staţionare şi având geamul portierei jos, injurii şi ameninţări cu moartea. În aceste împrejurări agentul de poliţie a coborât din autospecială.

I. Toader a continuat să ameninţe verbal şi l-a agresat pe agentul de poliţie, care a solicitat sprijin şi imediat la faţa locului a sosit un alt agent de poliţie. Împreună au imobilizat agresorul, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava unde a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I. Toader a fost reţinut pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri. Suspectul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de