Scuter furat, pus in vanzare in targul de la Cumparatura


Intră acum și în grupul de

Un moped furat din Botoşani a fost pus în vânzare în târgul auto de la Cumpărătura. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sâmbătă, la ora 11.00, lucrătorii Postului de Poliţie Bosanci au fost sesizaţi despre faptul că în târgul de maşini de la Cumpărătura, de pe raza localităţii, se află un moped de culoare albastră ce ar putea fi sustras de pe raza municipiului Botoşani.

În zona centrală a pieţei au fost identificaţi F. Radu, de 24 ani şi H. Ionuţ, de 33 ani, ambii din municipiul Botoşani ce comercializau un motoscuter de culoare albastră, fără nr. de înregistrare.

La vederea lucrătorilor de poliţie, F. Adrian a pornit scuterul încercând să plece, însă a fost oprit şi legitimat. Din primele verificări a rezultat faptul că cei doi au transportat mopedul din municipiu Botoşani, până în localitatea Cumpărătura cu un autoturism înmatriculat în străinătate, autoturismul fiind condus de către F. Radu.

Din declaraţia lui H. Ionuţ a rezultat faptul că ar fi achiziţionat motoscuterul în seara zilei de 24.09.2010 de pe raza municipiului Botoşani după care, împreună cu F. Radu l-au transportat în târgul Cumpărătura.

În piaţă, a fost identificat martorul C. Constantin, din municipiul Botoşani, care declară că, scuterul în cauză aparţine lui C. Iulian, din Botoşani
administrator la o societate comercială din Botoşani sustras în noaptea de 24/25.09.2010.

Motoscuterul este in stare de funcţionare însă nu a putut fi identificată seria
şasiului, lucru ce va fi făcut ulterior. Poliţiştii au verificat şi autoturismul constatând că acesta nu figurează în baza de date ca fiind asigurat. Motoscuterul a fost imobilizat la sediul Postului de Poliţie Bosanci până la definitivarea cercetărilor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism care nu are drept de circulaţie pe teritoriul României.


Intră acum și în grupul de