Doi raniti grav dupa depasirea unei coloane de masini


Intră acum și în grupul de

Două pasagere s-au ales cu fracturi după un accident pe raza comunei Vama. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sâmbătă, la ora 16.20, pe DN 17, pe raza comunei Vama, C. Ovidiu, de 50 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoutilitara, a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule care circula în aceeaşi direcţie de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autovehiculul condus de C. Georgel, de 41 ani, din oraşul Frasin, care circula regulamentar din sensul opus.

În urma producerii accidentului a rezultat, rănirea ambilor conducători auto care necesită 10 zile, respectiv 10-15 zile de îngrijiri medicale, a pasagerei C. Elena, de 20 ani, din Suceava, care se afla pe locul dreapta faţă din autoutilitară, ce necesită 10 zile de îngrijiri şi rănirea gravă a pasagerei C. Elena, de 45 ani, din oraşul Frasin, care se afla pe locul dreapta faţă din celălalt autoturism, diagnosticată cu „TCC frontal stâng, contuzie antebraţ drept cu observaţie fractură cot drept” ce necesită peste 30 zile de îngrijiri
medicale.

C. Ovidiu a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar C. Georgel nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite, ambilor şoferi fiindu-le recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Ulterior în cursul serii, la Spitalul Judeţean Suceava, C. Georgel s-a prezentat împreună cu fiica sa de 16 ani, pasageră şi ea în autoturism în momentul producerii accidentului, căreia i s-a pus mâna stângă în aparat ghipsat, existând suspiciuni cu privire la o fisură la nivelul membrului superior stâng, urmând ca în cursul zilei de 26.09.a.c., să fie supusă unei examinări amănunţite.


Intră acum și în grupul de