Acasă Actualitate Circulație oprită temporar în Câmpulung Moldovenesc după ce o valiză a fost...

Circulație oprită temporar în Câmpulung Moldovenesc după ce o valiză a fost uitată în zona stației de carburanți Lukoil


Intră acum și în grupul de

UPDATE: Traficul rutier în zonă a fost reluat. În valiza uitată în zonă a fost găsit un covor vechi care, cel mai probabil, trebuia aruncat.

…………………………………………………………..



Știrea inițială:

O valiză uitată în zona stației de carburanți Lukoil din Câmpulung Moldovenesc a dus la devierea circulației în zonă și solicitarea intervenției grupei pirotehnice a Poliției Județene Suceava.

Potrivit comisar șef Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al Poliției Județene Suceava, un cetățean a sesizat un polițist local din Câmpulung Moldovenesc că în zona stației de carburanți Lukoil se află o valiză suspectă.

Polițistul local a sesizat Poliția Județeană Suceava care a trimis în zonă grupa pirotehnică din cadrul SAS Suceava, iar în același timp circulația rutieră în zonă a fost deviată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că pe DN 17 la intrarea în municipiul Câmpulung-Moldovenesc dinspre Suceava, traficul rutier a fost oprit, pentru a permite unei echipe pirotehnice să intervină în vederea neutralizării unui colet suspect.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version