Politistii au pus mana pe doi talhari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost tâlhărite de doi tineri la Boroaia. Potrivit IPJ Suceava, în urma activităţilor întreprinse de agenţii Postului de Poliţie Boroaia, cu sprijinul BPOPR Fălticeni, marţi, au fost identificaţi doi suspecţi de comiterea a 4 infracţiuni de tâlhărie, pe raza comunei Boroaia, în perioada 11-19.09.2010, fapte ce nu au fost reclamate de părţile vătămate, poliţia sesizându-se din oficiu.

Astfel au fost identificaţi P. Constantin, de 19 ani şi B. Daniel, de 18 ani, ambii din comuna Boroaia, care au deposedat prin violenţă pe I. Petru, de 43 ani, P. Vasile, de 36 ani, S. Gheorghe, de 42 ani şi C. Fănică de 42 ani, toţi din localitate, de sume de bani şi telefoane mobile ce le aveau asupra lor, după ce în prealabil victimele, aflându-se în stare de ebrietate, erau urmărite, în locuri întunecoase, după ce părăseau un bar de pe raza localităţii Boroaia.

Cei doi şi-au recunoscut faptele comise şi au înapoiat părţilor vătămate sumele sustrase, respectiv suma de 1.560 lei cât şi telefoanele mobile, împrejurări în care acestea din urmă au declarat că nu vor să depună nici un fel de plângere împotriva acestora, pe motiv că şi-au recuperat banii. Victimele au forte examinate medico-legal, stabilindu-se că doar S. Gheorghe şi C. Fănică au nevoie de îngrijiri medicale, de 2-3 zile, respectiv 3-4 zile.

Suspecţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecători Fălticeni, cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită, astfel că suspecţi au fost prezentaţi în faţa instanţei de judecată, care a luat măsura interdicţiei de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de