Suceava se bucura de atentie guvernamentala (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Printre ultimele hotărâri luate de Guvernul României se numără şi alocarea unor importante sume de bani pentru efectuarea de lucrări de modernizare în mai multe localităţi ale judeţului Suceava.

Prezent marţi în oraşul Dolhasca, unde a inaugurat drumul judeţean 208 S, Dolhasca – Probota, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, a declarat că nu mai puţin de 25 de localităţi sucevene se bucură de importante sume de bani pentru efectuarea de lucrări cuprinse în Ordonanţa de Urgenţă 7, ce se referă la lucrări pentru aducţiunea de utilităţi.

“În ultima hotărâre a Guvernului, judeţul Suceava a fost prins cu nu mai puţin de 25 de localităţi în cadrul OUG 7 ce beneficiază de importante sume de bani pentru finalizarea lucrărilor de aducţiune de apă şi canalizare şi pentru realizarea de baze sportive”, a declarat Gheorghe Flutur.

Printre altele este vorba despre Arbore, Bogdăneşti, Boroaia, Câmpulung Moldovenesc, Coşna, Dorneşti, Frumosu, Fundu Moldovei, Marginea, Moldoviţa, Stulpicani sau Zvorâştea, Mălini, Şcheia, Bălcăuţi, Bosanci, Dorna Candreni, Milişăuţi.

Conform datelor pe care le deţinem, banii au fost trimişi deja, iar sumele despre care se vorbeşte nu sunt deloc de neglijat.

În ceea ce priveşte lucrările de infrastructură suma totală depăşeşte valoarea de 76 de miliarde de lei vechi, iar pentru înfiinţarea şi reabilitarea bazelor sportive sunt alocate judeţului Suceava peste 18 miliarde.


Intră acum și în grupul de