Inca 4 milioane de lei pentru amenajarea raului Moldova


Intră acum și în grupul de

În vederea execuţiei de lucrări de construcţii-montaj aferente amenajării râului Moldova pe sectorul Fundu Moldovei – Gura Humorului, au fost suplimentate, cu patru milioane de lei, fondurile alocate de Administraţia Naţională Apele Române, se arată într-un comunicat al CJ Suceava.

Potrivit sursei citate, în urma demersurilor făcute de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, judeţului Suceava i s-a alocat suma de 4 milioane de lei. Suma reprezintă suplimentarea resurselor financiare pentru anul în curs, în cadrul programului de investiţii al Administraţiei Naţionale Apele Române.

În lista de investiţii a Administraţiei Naţionale “Apele Române” au fost incluse 14 obiective afectate de inundaţii în perioada 2006 – 2008 pe râurile Suceava, Moldova, Bistriţa şi Dorna cu o finanţare de la bugetul de stat în valoare totală de 33, 861 de milioane de lei.

Pe râul Moldova au fost incluse lucrări de apărare a frontului de captare a apei de la Berchişeşti, zona de unde se asigură alimentarea cu apă potabilă a municipiului Suceava, apărarea frontului de captare a apei de la Baia, sursa de alimentare cu apă a municipiului Fălticeni şi reamenajarea sectorului Fundu Moldovei – Gura Humorului


Intră acum și în grupul de