Gest extrem la 56 de ani


Intră acum și în grupul de

O femeie de 56 de ani din localitatea Şaru Dornei a ales să-şi pună capăt zilelor, în urma unei certe cu soţul ei.

Deşi se afla la o vârstă matură, victima a preferat să încheie socotelile cu viaţa bând acid sulfuric.

Incidentul a avut loc pe parcursul zilei de miercuri când soţul femeii a ajuns acasă din nou cu chef de scandal, cum se întâmpla de obicei după ce consuma diferite cantităţi de băuturi alcoolice.

Se pare că ultima dată a fost prea mult pentru victimă, care nu a mai suportat violenţele bărbatului, şi, nestând prea mult pe gânduri, a luat o sticlă în care era acid sulfuric şi a băut mai bine de jumătate din recipient.

Gestul a fost fatal. Arsurile provocate de substanţa acidă au determinat-o pe femeie să ajungă la spitalul din Vatra Dornei cu dureri îngrozitoare. De aici, victima a fost transportattă de urgenţă la principala unitate medicală din judeţ, Spitalul “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Conform datelor primite de la cadrele medicale de aici, efortul medicilor de a o menţine în viaţă pe femeie au fost zadarnice. În prima fază, s-a reuşit stabilizarea victimei, dar cantitatea de acid ingerată a fost prea mare, astfel că, după aproximativ două ore de la intrarea pe poarta spitalului sucevean, pacienta şi-a dat ultima suflare.


Intră acum și în grupul de