Cherestea, confiscata de politistii de frontiera suceveni


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii suceveni au depistat în trafic un cetăţean din judeţul Călăraşi care transporta cherestea de răşinoase în valoare de 2.400 lei, fără documente legale de provenienţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch- Seriţan, miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei au oprit pe raza localităţii Benia, un autotractor cu remorcă încărcat cu cherestea de răşinoase, condus de P. Laurenţiu, în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitatea Borcea, judeţul Călăraşi.

După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea mijlocului de transport şi s-a constatat că şoferul transporta o cantitate de cherestea de răşinoase pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Şoferul şi mijlocul de transport au fost condus la Ocolul Silvic Breaza , unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 8 m.c. cherestea răşinoase.

Întreaga cantitate de material lemnos în valoare de 2.400 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 lei.


Intră acum și în grupul de