Primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, înfuriat pe ACET SA: Știau că vor repara o avarie și nu au informat populația că vor opri furnizarea apei


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a transmis, miercuri, că este incalificabil modul în care operatorul regional de apă și canalizare acționează în municipiu și că cei de la ACET nu au avut un minim interes să anunțe populația orașului că va fi oprită furnizarea apei potabile pentru remedierea unei avarii.

„Aflat astăzi împreună cu familia la 700 km depărtare de Rădăuți, am aflat cu stupoare că ACET-ul, cu toate că știau că vor repara astăzi o avarie și că un municipiu întreg va rămâne fără apă, nu au făcut decât să trimită o informare către Primărie, confundând astfel o Instituție publică cu o agenție de publicitate, sau cu o televiziune, sau cu orice altceva!!”, a transmis Bogdan Loghin.

El a arătat că ACET SA este interesat doar să încaseze facturi și că nu le pasă nici de cetățeanul de rând, nici de firmele care sunt dependente de apă, nici de nimeni, adoptând tactica netransparenței totale.

„Domnule director Groza, cu astfel de politici opace, nu sunteți bineveniți în Rădăuți!”, a declarat Bogdan Loghin.

Primarul a menționat că de când am ajuns la conducerea Primăriei Rădăuți a făcut tot posibilul pentru a exista o relație corectă cu ACET, dar a constatat că  rădăuțenii au de suferit.

„Eu sincer, m-am săturat să o tot încasez degeaba pentru greșelile altora, așa că vă sfătuiesc să găsiți soluții de comunicare, pentru a nu prejudicia astfel niciun beneficiar ACET!  Nu uitați că suntem în anul 2022!”, a mai transmis Bogdan Loghin conducerii ACET SA.


Intră acum și în grupul de