Urmarit kilometri intregi de politisti, a abandonat masina in care avea tigari de 60.000 lei


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii încearcă să-l găsească pe şoferul unui autoturism din Germania, plin cu ţigări de contrabandă, ce a fost abandonat în municipiul Rădăuţi. Potrivit IPJ Suceava, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi, în timp ce executa activităţi de control şi supraveghere a circulaţiei pe DN 2 H, în localitatea Gălăneşti, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare de Germania, cu luneta şi geamurile laterale acoperite cu folie neagră, care circula din direcţia Vicovu de Jos, însă conducătorul autoturismului nu a respectat semnalul şi şi-a continuat deplasarea spre municipiul Rădăuţi.

Echipajul a trecut la urmărirea acestuia cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, fiind mobilizate şi alte echipaje de poliţie.

Pe DN 2H pe raza comunei Horodnic de Jos, unde se efectuează lucrări în carosabil, traficul fiind deviat pe o singură bandă, autoturismului i-a fost efectuat din nou semnalul de oprire de către un lucrător de la postul de poliţie din localitate, însă conducătorul auto, după ce a acroşat un autotractor cu semiremorcă şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit în continuare de echipajele de poliţie.

Autoturismul a fost abandonat pe raza municipiului Rădăuţi, iar în interiorul acestuia au fost găsite pachete cu ţigări, fiind tractat la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi, unde s-a constatat că în autoturism se afla cantitatea de 7.500 pachete ţigări de provenienţă Republica Moldova, cu o valoare de piaţă de aproximativ 60.000 lei.

Autoturismul a fost indisponibilizat, fiind întocmit dosar de cercetare penală faţă de A.N. (autor necunoscut), pentru contrabandă şi se încearcă identificarea şoferului.


Intră acum și în grupul de