Crucea Roșie Suceava continuă să ajute refugiații ucraineni aflați în județ


Intră acum și în grupul de

Crucea Roșie Suceava a anunțat, marți, că se continuă activitățile de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

„Un număr de 85 de familii formate din 243 persoane (adulți și copii), care au Permis de Ședere pentru Beneficiarii de Protecție Temporară și care se află în județul Suceava încă de la începutul conflictului armat, au primit de la voluntarii Crucii Roșii Suceava ajutoare constând în kituri igienice (săpun, detergent, produse igienă orală, șervețele umede, șampon,etc.), vouchere pentru achiziția de rechizite și alimente perisabile, precum și suplimente alimentare și vitamine pentru tratarea afecțiunilor medicale care apar în sezonul rece. Valoarea ajutoarelor distribuite a fost de 59.196 lei”, a precizat directorul Crucii Roșii Suceava, Cornel Dediu.

El a mai declarat că totodată, Crucea Roșie Suceava urmează să sponsorizeze pentru 10 zile un număr de 100 de refugiați care sunt cazați în Tabăra Mobilă de la Rădăuți cu alimente -sub formă de masă caldă- , valoarea acestei sponsorizări fiind de 25.000 lei.

„Crucea Roșie Suceava mulțumeste tuturor donatorilor care susțin activitățile pe care le desfășurăm, precum și voluntarilor care ne sunt alături în îndeplinirea misiunii Crucii Roșii”, a mai spus Cornel Dediu.


Intră acum și în grupul de