Autoservice in flacari, in miez de noapte, la Itcani


Intră acum și în grupul de

Un autoservice din cartierul sucevean Iţcani a ars ca o torţă în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la un scurtcircuit, pagubele fiind de miliarde de lei vechi. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Bucovina” Suceava incendiul a fost anunţat prin 112, la ora 01:52, astfel că Detaşamentul de pompieri Suceava a intervenit, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea focului izbucnit la o hală service auto, de pe strada Aurel Vlaicu, din municipiul Suceava.

La sosirea militarilor, ardea hala service, construită pe structură metalică, din lemn şi panouri tip ”sandwich”, cu învelitoare din tablă, existând pericolul de propagare la o staţie I.T.P., o cabană din lemn, un camion (marca Mercedes) şi un cap tractor (marca Scania).

Flăcările au fost stinse complet la ora 05.00, dar au ars hala service, pe o suprafaţă de 400 mp, o sală de protocol, pe o suprafaţă de 30 mp, două cap tractor, în proporţie de 90%, un motostivuitor, în proporţie de 50%, 25 de anvelope, alte utilaje şi echipamente de lucru, vestiare şi acte din arhiva societăţii, degradându-se circa 30% din structura halei.

Rezultatele primelor cercetări indică faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Pompierii au salvat restul halei, staţia I.T.P., cabana din lemn, autocamionul şi capul tractor.


Intră acum și în grupul de