Cu coasa si cutitul in fata sediului Politiei Scheia pentru a-si apara fiul infractor


Intră acum și în grupul de

Venit la poliţie să-şi apere fiul ce a tâlhărit un adolescent, un bărbat din comuna suceveană Şcheia nu s-a sfiit să scoată coasa şi un cuţit şi să facă scandal. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, lucrătorii postului comunei Şcheia, au fost sesizaţi de B. I., de 15 ani, localnic, despre faptul că în timp ce se deplasa pe str. Aeroportului din localitate spre domiciliu, a fost acostat de C. Vasile, de 16 ani, din localitate, care folosindu-se de ameninţări, i-a sustras un telefon mobil şi suma de 25 lei dintr-un buzunar de la pantaloni, după care a fugit.

În timp ce echipa operativă deplasată la faţa locului efectuau cercetări, la sediului Poliţiei Șcheia, a venit cu atelajul hipo C. Ion, de 36 ani, localnic, tatăl suspectului, motivat de faptul că acesta fusese invitat de lucrătorii postului pentru audiere.

În faţa farmaciei de lângă sediul poliţiei, se aflau O. Marius, de 37 ani şi concubina sa F. Liliana, 28 ani, rude ale adolescentului tâlhărit, iar între aceştia şi C. Ion a avut loc un schimb de replici urmat de un scandal spontan. C. Ion l-a lovit pe O. Marius cu coada unei coase din lemn, după care a scos un cuţit cu care i-a ameninţat pe cei doi.

Lucrătorii postului au intervenit pentru aplanarea scandalului, timp în care C. Ion s-a urcat în faeton şi a fugit.
Poliţiştii i-au aplicat o amendă contravenţională lui O. Marius dar şi Lilianei F. pentru provocare şi participare la scandal.
Întrucât O. Marius a depus plângere împotriva lui C. Ion, se efectuează şi cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.


Intră acum și în grupul de