Flutur anunță premierea cu câte 15.000 de lei a celor șase canotori suceveni medaliați cu aur la Campionatul Mondial de Canotaj și cu 10.000 de lei a lui Andrei Câmpan, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, vineri, că încurajează și susține performanța, iar Consiliul Județean Suceava a manifestat o preocupare permanentă pentru promovarea, susținerea și recunoașterea valorilor sportive din județul Suceava.

El a spus că în cadrul Campionatului Mondial de canotaj de la Racice din Cehia, sportivii suceveni au reprezentat cu cinste județul și țara, obținând 6 medalii de aur motiv pentru care propune premierea acestora cu câte 15.000 de lei.

Vor fi premiați cu această sumă Cozmiuc Ionela Livia, medalie de aur la canotaj, proba de simplu vâsle feminin,  Cozmiuc Marius Vasile, medalie de aur la canotaj, proba de dublu rame masculin,  Bejan Sergiu Vasile, medalie de aur la canotaj, proba de dublu rame masculin, Bodnar Nicoleta Ancuța, medalie de aur la canotaj, proba de dublu vâsle feminin, Rusu Maria Magdalena, medalie de aur la canotaj, proba de barcă feminină de 8+1 și Tivodariu Maria, medalie de aur la canotaj, proba de barcă feminină de 8+1.

La Campionatul Mondial de Culturism și Fitness de la Santa Susanna din Spania, sportivul sucevean Andrei Câmpan a obținut medalia de bronz, rezultat remarcabil care a contribuit la performanța României, și pentru care propun premierea cu suma de 10.000 lei.

Pentru premiile propuse a fi acordate, în sumă totală de 100.000 lei există resurse bugetare în anul în curs, a precizat Flutur.

Președintele CJ Suceava a reamintit că și în acest an CJ Suceava va premia elevii din județul Suceava care au obținut distincții la competiții școlare județene, naționale și internaționale, precum și cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea lor.

Premierea va avea loc într-un eveniment special organizat pe 28 noiembrie cu ocazia Zilei Bucovinei.

„Ne bucură mult faptul că în ultima perioadă avem rezultate remarcabile ale sucevenilor în diferite competiții, drept care avem în vedere să venim cu noi propuneri de premiere”, a precizat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de