Barbat accidentat mortal, langa Cornu Luncii


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a cărui identitate nu se cunoaşte a fost accidentat mortal în afara localităţii sucevene Cornu Luncii. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, marţi, în jurul orei 17.25, pe DN 2 E, în afara localităţii Cornu Luncii, R. Cristinel, de 39 ani, din comuna Slatina, în timp ce conducea un autoturism, a surprins şi accidentat mortal un pieton, a cărui identitate nu a fost stabilită până în prezent.

Bărbatul se deplasa pe partea carosabilă, respectiv banda de deplasare a autoturismului, fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte accesorii fluorescent reflectorizante.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot marţi, în jurul orei 20.25, pe DN 15C, în interiorul localităţii Boroaia, B. Mihaela, de 33 ani, din comuna Vînători Neamţ, judeţul Neamţ, aflată la volan, după o curbă la stânga, a surprins şi accidentat grav pe O. Elena, de 58 ani, din localitate, care se deplasa ca pieton în aceeaşi direcţie de mers pe partea carosabilă, respectiv pe banda de deplasare a autoturismului, fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte accesorii fluorescent reflectorizante.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de