Conducea desi avea permisul suspendat


Intră acum și în grupul de

Un vicovean s-a ales cu dosar după ce a fost depistat în trafic de frontierişti la volanul unei maşini din Anglia, deşi avea permisul suspendat. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, Ilie Poroch Seritan, duminică, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au oprit în trafic pe comunicaţia DJ 209 G, un autoturism marca „BMW”, înmatriculat în Marea Britanie, condus de U. Gheorghe, domiciliat în oraşul Vicovu de Sus.

În urma controlului şi verificărilor efectuate de poliţiştii de frontieră prin instituţiile specializate s-a constatat că tânărul de la volan are permisul de conducere suspendat pentru perioada 11.11.2010 – 09.01.2011.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Actele premergătoare urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de