Doua cabane din Vama, calcate de hoti


Intră acum și în grupul de

Două cabane din zona Vama au fost sparte de hoţi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, duminică, la ora 19.10, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vama au fost sesizaţi telefonic de M. Gheorghe, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în cabana lui B. Sebastian, de 38 ani, din municipiul Suceava, pe care o are în supraveghere.

Poliţiştii au constatat la faţa locului că uşa principală de acces în cabană a fost forţată, distrugând sistemul de închidere şi hoţii au intrat în interior, moment în care s-a declanşat sistemul de alarmă. Din cabană a fost sustrasă o geantă tip diplomat, conţinând o bormaşină cu acumulatori, ce a fost găsită abandonată în apropiere în albia pârâului Gavriloiu.

În timpul efectuării cercetărilor s-a constatat că şi cabana lui O. Ovidiu, de 41 ani, din municipiul Suceava, situată la circa 100m în amonte, prezintă urme de efracţie la unul din geamuri. Împreună cu M. Gheorghe, care are în grijă şi această cabană, s-a efectuat cercetarea la faţa locului, constatându-se că persoane necunoscute, folosindu-se de o piatră au spart geamul bucătăriei şi au pătruns în interior, de unde au sustras: o bormaşină, un set de tacâmuri dintr-o servietă tip diplomat, precum şi un DVD player, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 500 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de