Patroni amendati, dupa ce magazinele le-au fost sparte de hoti


Intră acum și în grupul de

După ce hoţii le-au furat produse din magazine, cei amendaţi de poliţişti au fost tocmai patronii. Potrivit IPJ Suceava, agenţii Postului de Poliţie Siminicea au fost sesizaţi de B. Corneliu, de 42 ani şi A. Vasile, de 63 ani, ambii din comuna Siminicea, despre faptul că autori necunoscuţi, au pătruns prin efracţie în magazinele mixte aparţinând a două societăţi comerciale din localitate, ai căror administratori sunt, de unde au sustras mai multe produse.

La unul din magazine s-a constatat că, persoane necunoscute, prin forţarea cu un levier metalic a celor trei lacăte de la gratiile metalice ce asigurau uşa de acces, au pătruns în magazin, de unde au sustras mai multe produse alimentare, băuturi, dulciuri, produse cosmetice, detergenţi şi un DVD, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 850 lei.

Şi la cea de-a doua locaţie a fost forţată cu un levier metalic lacătul şi apoi yala cu care era asigurată uşa de acces, persoane necunoscute intrând în magazin, de unde au sustras mai multe produse alimentare (conserve, carne şi preparate din carne), dulciuri şi un DVD, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.250 lei.

Pentru că nu au luat toate măsurile care se impun, cu privire la paza obiectivelor, cei doi administratori ai magazinelor au fost sancţionaţi contravenţional.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat”, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciilor.


Intră acum și în grupul de