Lovit mortal din spate de un TIR condus de un cetatean ungur


Intră acum și în grupul de

Deşi indicatorul arăta „depăşirea interzisă”, un şofer ungur nu l-a respectat şi a lovit mortal un pieton. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, joi, în jurul orei 20.15, pe DN 17, în afara localităţii Frasin, S. Laszlo, în vârstă de 52 ani, cetăţean maghiar, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, înmatriculate în Ungaria, în dreptul unei pensiuni, pe un sector de drum în curbă uşoară la stânga, cu marcaje şi indicatoare rutiere care interzic depăşirea, s-a angajat în depăşirea altui autovehicul, moment în care a surprins şi accidentat mortal, fiind încă pe contrasens, pietonul C. Constantin, de 46 ani, din comuna Valea Moldovei.

Pietonul se deplasa pe partea stângă în aceeaşi direcţie de mers, fără a avea pe haine sau accesorii fluorescent-reflectorizante sau o sursă de lumină care să-i semnalizeze prezenţa pe partea carosabilă.

Şoferul ungur a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de