Niculai Barbă, la 635 de ani de atestare documentară: Trebuie să depunem toate eforturile pentru dezvoltarea acestui oraș, a acestei zone, a acestei regiuni cu o istorie atât de bogată


Intră acum și în grupul de

Vicepreședinte CJ Suceava Niculai Barbă a participat, vineri, alături de Vasile Tofan, vicepreședinte al CJ Suceava, și de Irina Vasilciuc, administratorul public al județului Suceava, la manifestările organizate pentru marcarea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei.

„Trebuie să depunem toate eforturile pentru dezvoltarea acestui oraș, a acestei zone, a acestei regiuni cu o istorie atât de bogată. Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Universitatea „Ștefan cel Mare” sau Teatrul Municipal „Matei Vișniec” sunt doar câteva dintre instituțiile care au progresat în ultimii ani în această fostă capitală a Moldovei, ajungând să aibă o anvergură cel puțin regională. Este responsabilitatea noastră să continuăm această dezvoltare a municipiului și a județului, care ar putea redeveni la un moment dat o capitală regională”, a spus Barbă.

Cu ocazia acestei manifestări, reprezentanții CJ Suceava au depus o jerbă de flori la bustul lui Petru Mușat, din vecinătatea Palatului Administrativ.

Niculai Barbă a reamintit că în bugetul pentru anul acesta, CJ Suceava a inclus fonduri necesare reabilitării unor ansambluri ale cetății, dar și promovării acestui pilon al strategiei turistice a județului.


Intră acum și în grupul de