Tigari ascunse in portierele masinii unui argesean


Intră acum și în grupul de

Frontieriştii şi vameşii din P.T.F. Siret au descoperit în portierele unui autoturism condus de un argeşean, 190 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană ce urmau să fie comercializate pe piaţa neagră. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, cms. Ilie Poroch-Seriţan, marţi, la P.T.F. Siret s-a prezentat pentru a intra în ţară conducând un autoturism marca „ Skoda”, A. Cătălin, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în localitatea Curtea de Argeş, judeţul Argeş.

După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au verificat şi mijlocul de transport găsind ascunse în portierele autoturismului, un număr de 190 pachete de ţigări de diferite mărci de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 800 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar autoturismul marca „Skoda” a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Siret , în vederea continuării cercetărilor.

Pentru că în data de 07.01.2011, tânărul a mai fost sancţionat contravenţional pentru sustragerea de la controlul vamal a unei cantităţi de 120 de pachete de ţigări, poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Actele premergătoare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în vederea atribuirii numărului unic.


Intră acum și în grupul de