Cinci blocuri de opt etaje, o grădiniță și un teren de sport se vor construi în spatele Direcției Agricole Suceava


Intră acum și în grupul de

Primăria Suceava a anunțat, marți, despre intenţia de elaborare PUZ cu Regulament de urbanism aferent pentru construirea unui ansamblu rezidențial cu locuințe colective și funcțiuni complementare locuirii, respectiv spații comerciale, spații de alimentație publică, spații prestări servicii, spații de învățamânt, locuri de parcare, sistematizare verticală și racorduri/branșamente, pe teren proprietate privată în suprafață totală de 18700mp în zona b-dul 1 Decembrie 1918, inițiat de Societatea Idealcons S&T S.R.L. și două persoane fizice.

Potrivit anunțului Primăriei Suceava, publicul interesat este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare PUZ, în termen de 5 zile de la data de 07.03.2023, la registratura Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A, de luni până vineri sau pe adresa de e-mail urbanism@primariasv.ro.
Observațiile și propunerile transmise sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare/eliberării avizului de oportunitate și vor fi analizate în Comisia tehnică de amenajare a teritoriului și urbanism.

Potrivit documentației, ar urma să fie construite, în spatele Direcției Agricole Suceava, cinci blocuri cu subsol, parter și opt etaje, cu un total de 240 de apartamente.

Două blocuri au prevăzute parter înalt pentru amenajarea de spații comerciale.

Totodată, este prevăzută și construirea unei grădinițe cu parter și etaj, a unui teren de sport în aer liber și a unui loc de joacă pentru copii.

Sunt prevăzute totodată 356 de locuri de parcare din care 240 în parcare subterană pentru locatari, 39 în parcarea supraterană pentru locatari, 65 în parcarea supraterană pentru comerț și alimentație publică și 12 locuri în parcarea supraterană pentru grădiniță.


Intră acum și în grupul de