Jarul cazut din soba a distrus o casa din Udesti


Intră acum și în grupul de

Adăpostul de animale şi depozitul de furaje, atât au reuşit să salveze pompierii dintr-o gospodărie din Udeşti, ce a luat foc de la jarul căzut din sobă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat, miercuri, la ora 17.25, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la gospodăria lui Aurel L., din localitatea Ruşi Mănăstioara, comuna Udeşti.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, la locul intervenţiei s-au deplasat 12 pompieri militari, cu două autospeciale, de la Detaşamentul Suceava.

La sosirea acestoara, ardea casa de locuit, construită din cărămidă, pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, cu posibilitate de propagare la depozitul de furaje şi la adăpostul de animale.

Flăcările au fost stinse complet la ora 19.15 dar au ars acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de circa 50 mp, obiecte de tâmplărie confecţionate din lemn, mobilier, materiale textile şi aparate electrocasnice. De asemenea, s-au degradat pereţii casei de locuit.

Incendiul a fost provocat cel mai probabil, spun pompierii de jar căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.


Intră acum și în grupul de