O noua ocupatie in Suceava – contestatarii de profesie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Apropierea perioadei în care se organizează alegeri în rândul comitetelor de conducere a asociaţiilor de proprietari din municipiul reşedinţă de judeţ a făcut ca “de la naftalină” să apară contestatarii de profesie.

În cadrul unei conferinţe de presă organizată pe parcursul zilei de miercuri, edilul şel al oraşului, Ion Lungu a spus că multe persoane se prezintă în audienţă pentru a face tot felul de plângeri sau contestaţii faţă de conducerile Asociaţiilor.

“Este dreptul oricui să se plângă, dar eu îi rog pe locuitori înainte de a veni la mine să participe la alegerile organizate pentru că acolo se pot rezolva multe dintre problemele lor”, a declarat Ion Lungu.

Primarul oraşului a mai adăugat şi faptul că multe contestaţii nu sunt susţinute, prezentând chiar un caz în care după ce s-a reuşit organizarea de alegeri extraordinare chiar contestatarii nu s-au prezentat la şedinţă.

În acelaşi timp, Ion Lungu a lansat o rugăminte, către conducerile care vor fi numite, la ponderare în stabilirea cuantumului salariilor şi al bugetului de cheltuieli.

“Este o perioadă de austeritate şi cum am reuşit la Primărie să tăiem din cheltuieli, cred că se poate şi la nivelul fiecărei asociaţie de proprietari, cel puţin în această perioadă, când este mai greu”, a conchis Lungu.


Intră acum și în grupul de