Trei frati din Scheia, atacati de 15 indivizi


Intră acum și în grupul de

Un număr de 15 indivizi sunt cercetaţi de poliţişti, după ce au atacat trei fraţi din Şcheia şi au distrus atât maşina cu care se deplasau aceştia, cât şi ferestrele casei în care s-au refugiat din calea agresorilor. Întregul scandal a avut loc miercuri, după-amiază. La ora 17.26, agenţii Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că într-o zonă din satul Şcheia, membrii familiei lui M. Remus au fost atacaţi de mai multe persoane.

Astfel, în jurul orelor 17.15, fraţii M. Remus, M. Tiberiu, M. Ioan şi N. Maricel, toţi din comuna Şcheia, se deplasau cu un autoturism, iar când au ajuns în faţa locuinţei Mariei S. au fost atacaţi de L. Iulian, de 21 ani, B. Costel, de 19 ani, B. M., de 17 ani, M. Aurel, de 28 ani, F. Vasile, de 19 ani, F. I., de 17 ani, D. M., de 17 ani, Ţ. Dafin, de 20 ani, C. Florin, de 29 ani, S. Cristinel, de 32 ani, S. Vasile, de 27 ani, S. Constantin, de 24 ani, R. Dumitru, de 22 ani, R. Marcu, de 23 ani, toţi din comuna Şcheia şi de Z. Vasile, de 27 ani, din comuna Pătrăuţi, care le-au spart geamurile autoturismului şi l-au agresat pe conducătorul auto, respectiv N. Maricel, de 34 ani, din comuna Şcheia.

Cei trei fraţi s-au refugiat în casa Violetei M., în vârstă de 55 ani, localnică, iar agresorii au intrat în curtea neîmprejmuită a acesteia şi au aruncat cu obiectele pe care le aveau asupra lor în autoturism şi în ferestrele a două imobile, prejudiciul distrugerilor fiind de circa 1.850 lei.

Poliţiştii îi cercetează pe scandalagii pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi port fără drept de obiecte anume confecţionate pentru lovire.


Intră acum și în grupul de