Batut pe cand iesea de la cursuri

După o discuţie în contradictoriu cu un elev al unui liceu fălticenean, un tânăr l-a aşteptat să iasă de la cursuri, după care i-a aplicat o corecţie ce i-a adus un dosar penal. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat de Triajul Spitalului Municipal Fălticeni, despre faptul că a fost adus cu ambulanţa G. Constantin, de 19 ani, din comuna Rădăşeni, care a fost internat cu diagnosticul „contuzie abdominală”, în urma unei agresiuni.

Din cercetări, poliţiştii au aflat că G. Constantin a avut o discuţie contradictorie cu L. Ciprian, de 19 ani, din municipiului Fălticeni, iar acesta la ieşirea de la cursuri, l-a aşteptat şi l-a lovit cu pumnul de două ori în zona abdominală şi umărul stâng.

După agresiune, G. Constantin a acuzat dureri abdominale, fapt pentru care a solicitat ambulanţa, fiind transportat şi internat la Spitalul Fălticeni.
Agresorului i s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

Acesta nu este singurul caz de agresiune aflat în atenţia poliţiştilor. În noaptea de sâmbătă spre duminică, M. Gabriel, de 23 ani, din comuna Fundu Moldovei, a anunţat prin 112 că a fost bătut de către un grup de 4 persoane, pe raza localităţii. Tânărul se afla în faţa unui bar împreună cu alţi 3 prieteni într-un autoturism parcat, timp în care au apărut 4 tineri cu un autoturism de culoare albastră cu numere de Austria, care l-au scos afară pe M. Gabriel, l-au lovit, după care au plecat.

Din declaraţiile martorilor, s-a stabilit identitatea a doi dintre agresori, respectiv P. Pavel, de 36 ani, din comuna Vama și I. Bogdan de 20 ani, din comuna Fundu Moldovei, fără a putea fi găsiţi.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Suceava unde a fost diagnosticată cu ,,plăgi gambă şi coapsă picior drept” şi urmează a fi examinat de către medicul legist.

loading...