Batrana ranita grav in timp ce incarca un sac in portbagaj


Intră acum și în grupul de

O bătrână a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava după ce a fost lovită de o maşină în timp ce punea un sac în portbagajul unei alte maşini. Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineaţă, pe str. Mitocului din municipiul Suceava. H. Anfilofie de 45 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a vrut să depăşească un autoturism ce era parcat, în timp ce din sens opus circula autoturismul condus de R. Gheorghe, de 43 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

Pentru evitarea coliziunii, R. Gheorghe a frânat, a derapat şi a lovit bordura trotuarului din partea dreaptă, după care a fost proiectat în două autoturisme parcate în zonă.

În urma coliziunii H. Verginia, de 70 de ani, din municipiul Suceava, ce încărca un sac în portbagajul uneia din maşinile parcate a fost rănită grav. Aceasta a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral, cu otoragie, fractură temporală dreapta, cu iradiere în stânga, fractură genunchi stâng”, ce necesită pentru vindecare 60-70 zile îngrijiri medicale.
Conducătorii auto H. Anfilofie şi R. Gheorghe au fost testaţi alcoolscop, rezultatul fiind 0,00 mg/l după care li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de