S-au intors sa fure si restul baracii din tabla din Ipotesti


Intră acum și în grupul de

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, au furat mai multe unelte dintr-o baracă auto improvizată, dar şi o bucată din construcţie, hoţii s-au întors să-şi termine treaba. Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ipoteşti au fost sesizaţi de M. Constantin, de 62 ani, din comuna Moara, despre faptul că nişte persoane au intrat pe proprietatea sa şi secţionează o baracă auto, improvizată din tablă.

La faţa locului poliţiştii au găsit două persoane şi un atelaj hipo. Aceştia au fost legitimaţi stabilindu-se că se numesc O. Marius, de 27 ani şi R. Benone, de 20 ani, ambii din comuna Şcheia.

Cei doi au tăiat cu un topor, partea laterală dreaptă a barăcii precum şi două traverse metalice, bunuri pe care urmau să le transporte de la faţa locului cu faetonul, la un centru de colectare a fierului vechi.

În urma cercetărilor, s-a constatat că cei doi sunt suspecţi de comiterea furtului din aceiaşi locaţie, în perioada 25-27.02.2011. Atunci hoţii au tăiat cu un topor, cupola, uşa de la intrare şi partea laterală a barăcii, pe care le-au sustras. De asemenea din baracă au mai sustras, un târnăcop, două hârleţe, două lopeţi, un topor, un foarfece de curăţat pomi, un fierăstrău, două valuri de sârmă ghimpată noi, cuie, un ciocan, un cleşte şi un patent, bunuri pe care le-au transportat de la faţa locului cu un faeton, valoarea prejudiciului fiind în jur 1500 lei.

Poliţiştii au găsit asupra celor doi un topor, o rangă, un târnăcop, o lopată şi un ciocan, obiecte care au fost folosite la săvârşirea infracţiunii. Aceştia au întocmit dosar penal pentru „distrugere” şi tentativă de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de