Dosar penal pentru ca si-a furat propria masina


Intră acum și în grupul de

Un maramureşean s-a ales cu dosar penal pentru că şi-a furat propria maşină şi a petrecut o noapte în arestul poliţiei. Joi, la ora 17.30, P. Mihaela, de 35 ani, din municipiul Suceava a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul. Autoturismul reclamat a fost depistat în trafic, la orele 18.05, pe raza municipiului Fălticeni, la volanul acesteia fiind C. Vasile, de 29 ani, din comuna Săliştea de Sus, judeţul Maramureş.

Acesta a fost adus la sediul Poliţiei municipiului Suceava, la audieri stabilindu-se faptul că este proprietarul de drept al autoturismului.

În vara anului 2010, bărbatul l-a dat lui B. Toader din localitatea Borşa, judeţul Maramureş, drept contravaloare a unor lucrări de construcţii. La rândul său B. Toader a vândut acest autoturism Mihaelei P., fără însă a perfecta vreun act de vânzare.

Întrucât B. Toader nu a finalizat lucrarea până în prezent, vechiul proprietar s-a interesat cu privire la locul în care se află autoturismul şi având în posesia sa cea de-a doua cheie, s-a deplasat pe raza municipiului Suceava, de unde a sustras autoturismul, fără a-l anunţa pe actualul deţinător.

Vechiul proprietar a fost reţinut timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi emitere a mandatului de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de