Hotii au lasat soferul unui autocar fara portofelul cu acte si bani


Intră acum și în grupul de

Şoferul unui autocar aproape că i-a invitat pe hoţi în interiorul vehiculului, după ce a lăsat uşa deschisă în timp ce agăţa remorca. În acest timp, i-a dispărut portofelul. Joi, la ora 18.45, la Secţia de Poliţie Burdujeni s-a prezentat R. Ioan, de 37 ani, din municipiul Rădăuţi, care a sesizat faptul că persoane necunoscute i-au sustras din interiorul autocarului aparţinând unei societăţi comerciale din Botoşani, un portofel în care avea suma de 290 lei, precum şi alte bunuri.

Şoferul a parcat în jurul orelor 17.00 autocarul pe str. Fagului, iar în momentul în care a coborât pentru a agăţa remorca a lăsat uşa din faţă a autocarului deschisă timp de circa 5 minute, perioadă în care persoane necunoscute au intrat în autocar.

De pe cotiera din stânga şoferului a dispărut un portofel în care se aflau suma de 290 lei, cartea de identitate, permisul de conducere şi cardul tahograf, precum şi un telefon mobil. Valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 700 lei. Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor.


Intră acum și în grupul de