Acțiuni de amploare ale Serviciului Rutier pentru combaterea vitezei excesive și a abaterilor rutiere în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Într-un efort susținut pentru a îmbunătăți siguranța rutieră și a reduce numărul accidentelor cauzate de viteza excesivă și alte abateri, Serviciul Rutier în colaborare cu formațiunile rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (I.P.J.) Suceava au desfășurat o serie de acțiuni preventiv-reactive în perioada 29-30 august 2023.

În cadrul acestor operațiuni, autoritățile au constatat un număr alarmant de contravenții în rândul participanților la trafic. În total, au fost aplicate 362 de sancțiuni contravenționale, dintre care 209 pentru încălcări ale limitelor de viteză, 9 pentru depășiri neregulamentare și 144 pentru alte abateri.

Valoarea totală a contravențiilor aplicate a ajuns la impresionanta sumă de 191.810 lei.

Pe parcursul acțiunilor desfășurate în cele două zile, au fost reținute nu mai puțin de 48 de permise de conducere, dintre care 31 pentru încălcări ale limitelor de viteză, 9 pentru depășiri periculoase și 8 pentru alte abateri grave de la regulile de circulație.

De asemenea, autoritățile au retras 5 certificate de înmatriculare pentru vehiculele care au fost implicate în încălcări grave ale legii.


Intră acum și în grupul de