Flutur, la Vicovu de Sus, recunoaște că orașul trebuia să aibă de mult apă și canalizare și spune că se introduc rețele de apă-canal pe 30 de străzi


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu directorul general ACET, Ștefan Groza, au fost prezenți joi la Vicovu de Sus unde se implementează un proiect prin POIM de 25 de milioane de euro pentru apă și canalizare.

„Vicovu de Sus care a devenit oraș trebuia de mult să aibă apă și canalizare. Din 15.000 de locuitori înțeleg că patru mii au și alți 11.000 vor avea după acest program”, a spus Flutur.

El a remarcat că s-au executat deja 35 la sută din lucrări, proiectul având un total de 66 km de rețele de apă potabilă și 59 de km de rețea de canalizare.

„Sunt 30 de străzi pe care se duce apa și canalul, iar primarul din urmă vine cu reparația și modernizarea acestor străzi”, a spus Flutur.

Din proiect mai face parte și o stație de epurare a apelor care este în proiectare.

Președintele Gheorghe Flutur a arătat că s-a avansat destul de mult cu proiectul.

„Chiar dacă este un disconfort pentru oameni, e un pas uriaș pentru civilizație”, a subliniat Flutur.

El a spus că de când e Iluț primar au început lucrurile să se miște și că s-a primit aprobare și pentru proiectul de gaz natural și că s-a modernizat și drumul național.


Intră acum și în grupul de