Accident spectaculos in localitatea Malini


Intră acum și în grupul de

Viteza excesivă şi şofatul sub influenţă băuturilor alcoolice nu au dus niciodată la lucruri bune. Acest lucru l-a aflat pe propria piele un tânăr de 27 de ani din localitatea Mălini.

Şoferul a fost autorul unui accident spectaculos, duminică dimineaţă, în jurul orei 07:00, în timp ce se deplasa pe strada Pojorâta, în interiorul comunei.

Conform cercetărilor făcute de poliţişti, s-a stabilit că viteza autovehiculului cu care se deplasa tânărul era mult prea mare pentru condiţiile de drum astfel că într-o curbă uşoară la stânga acesta a pierdut control asupra direcţiei de mers şi s-a izbit frontal într-un parapet de pe partea dreaptă a podului care traversează pârâul Suha prin interiorul localităţii.

Impactul a fost atât de puternic încât după izbitură maşina a sărit pur şi simplu în albia pârâului.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a şoferului care a fost transportat de urgenţă cu ajutorul unei ambulanţe, în comă, la spital.

Nu se ştie cu siguranţă cât alcool consumase victima înainte de a se urca la volanul autoturismului deoarece din cauza rănilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar pentru că prezenta halenă alcoolică se aşteaptă rezultatul laboratorului care trebuie să se pronunţe asupra probelor biologice de sânge recoltate.


Intră acum și în grupul de