Accident spectaculos in localitatea Malini

Viteza excesivă şi şofatul sub influenţă băuturilor alcoolice nu au dus niciodată la lucruri bune. Acest lucru l-a aflat pe propria piele un tânăr de 27 de ani din localitatea Mălini.

Şoferul a fost autorul unui accident spectaculos, duminică dimineaţă, în jurul orei 07:00, în timp ce se deplasa pe strada Pojorâta, în interiorul comunei.

Conform cercetărilor făcute de poliţişti, s-a stabilit că viteza autovehiculului cu care se deplasa tânărul era mult prea mare pentru condiţiile de drum astfel că într-o curbă uşoară la stânga acesta a pierdut control asupra direcţiei de mers şi s-a izbit frontal într-un parapet de pe partea dreaptă a podului care traversează pârâul Suha prin interiorul localităţii.

Impactul a fost atât de puternic încât după izbitură maşina a sărit pur şi simplu în albia pârâului.

În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a şoferului care a fost transportat de urgenţă cu ajutorul unei ambulanţe, în comă, la spital.

Nu se ştie cu siguranţă cât alcool consumase victima înainte de a se urca la volanul autoturismului deoarece din cauza rănilor suferite nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar pentru că prezenta halenă alcoolică se aşteaptă rezultatul laboratorului care trebuie să se pronunţe asupra probelor biologice de sânge recoltate.