FOTO//Accident pe șoseaua de centură a Sucevei, la mică distanță de locul unde pompierii stingeau un autoturism


Intră acum și în grupul de

O persoană a fost rănită, luni dimineața, într-un accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Suceava, la o distanță mică de locul unde pompierii militari interveneau pentru stingerea unui autoturism

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, luni dimineața, pompierii militari suceveni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, pe șoseaua de centură a municipiului Suceava pe tronsonul dintre „Zidul morții” și localitatea Sfântu Ilie.

Flăcările au afectat plafonul mașinii și alte elemente combustibile, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

În timp ce lucrau pentru lichidarea incendiului, pompierii militari au observat un accident rutier, produs la o distanță de aproximativ 600 de metri de locul misiunii lor, și au solicitat prezența echipajelor specializate pentru a gestiona intervenția.

În urma coliziunii dintre două autoturisme, o persoană a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital de către o ambulanță SMURD.


Intră acum și în grupul de