La Suceava se fura orice cade in mana hotilor


Intră acum și în grupul de

Hoţii din judeţul Suceava au dovedit că nu sunt pretenţioşi şi fură cam tot ce le cade în mână.

Doar pe parcursul weekend-ului trecut poliţiştii suceveni s-au confruntat cu trei cazuri de spargeri în urma cărora autorii, unii rămaşi deocamdată necunoscuţi, au luat tot ce-au găsit.

În primul caz este vorba chiar de un motor electric trifazat în valoare de peste 7.000 de lei din hala unui gater dezafectat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor dar nu este de ignorat nici atitudinea proprietarului care ţinea motorul într-un spaţiu nepăzit şi nici măcar uşa locaţiei nu era închisă hoţii fiind practic invitaţi acolo.

Al doilea caz cu autori necunoscuţi s-a înregistrat la Dolhasca, într-o casă particulară a cărui proprietar este plecat din localitate, de unde, conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, spărgătorii au plecat cu un televizor, 12 tablouri pictate în ulei, o butelie, un aragaz de dimensiuni mici şi o cartelă tv dar nu au uitat să pună în saci şi cei doi litri de ţuică pe care i-au găsit alături de şase litri de vin.

În ultimul caz este vorba de o tânără de 19 ani care a fost prinsă într-un magazin sucevean în timp ce încerca să treacă de casa de marcat fără a plăti cu o caserolă de cotlet haiducesc şi trei ciocolate a câte 200 de grame.

Ultimul hoţ a fost prins!


Intră acum și în grupul de