Hoti de benzina, prinsi de politistii din Siret


Intră acum și în grupul de

Doi hoţi de combustibil care se ocupau cu spargerea rezervoarelor maşinilor în diferite localităţi ale judeţului au fost prinşi de poliţiştii din Siret chiar în timpul acţiunii.

Autorii sunt doi tineri de 19 şi respectiv 17 ani din localitatea Grămeşti. Aceştia se deplasau cu maşina celui de 19 ani în diferite locaţii unde spărgeau rezervoarele autoturismelor şi furau combustibilul din ele.

Ultima “ispravă” au relizat-o pe strada Mihai Teliman din Siret fiind observaţi de o patrulă aflată în timpul exerciţiului. Pentru buna derulare a furturilor cei doi erau dotaţi cu diferite şurubelniţe şi alte scule necesare, cagule confecţionate din căciuli de culoare neagră pentru a nu fi recunoscuţi, mănuşi ca să nu lase amprente dar şi cu o bâtă de baseball să se apere dacă sunt prinşi în timpul acţiunii.

Conform informaţiilor obţinute de la IPJ Suceava “după prinderea celor doi, poliţiştii au trecut şi la verificarea zonelor limitrofe străzii în care acţionau aceştia, fiind identificate un număr de alte 7 autoturisme care aveau lipsă buşoanelor, toate parcate în cartierul Vest din oraşul Siret. În cauză cercetările urmează a fi extinse în vederea identificării persoanelor vătămate şi a altor autoturisme ce fac obiectul cauzei, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor”.


Intră acum și în grupul de