Sucevean impuscat in abdomen de politisti, la Vicovu de Jos. UPDATE: tanarul a ramas fara un rinichi


Intră acum și în grupul de

Un tânăr sucevean a fost împuşcat în zona abdominală, duminică dimineaţa, de un echipaj de poliţie care îl urmărea, asta după ce respectiva persoană a refuzat să oprească atât la somaţiile verbale cât şi după ce poliţiştii au tras focuri de avertisment.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Gabriel Panţiru, a declarat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.15, în zona municipiului Rădăuţi, un echipaj a de poliţie a semnalizat şoferului unui autoturism să oprească, dar acesta nu s-a conformat şi poliţiştii au plecat în urmărirea lui urmând traseul Marginea-Horodnicul de Sus- Voitinel-Vicovu de Sus, în urmărire fiind implicate trei echipaje de poliţie.

În Vicovu de Sus drumul a fost blocat de un echipaj de poliţie, iar şoferul urmărit a întors spre localitatea Vicovu de Jos, după care a intrat pe o stradă lăturalnică, iar cele două persoane aflate în maşină au coborât şi au fugit.

Poliţiştii au plecat la rândul lor pe jos în urmărirea şoferului, iar pentru că era întuneric şi riscul să-l piardă pe suspect l-au somat să se oprească, verbal, apoi au tras focuri de avertisment, după care au tras spre suspect pe care l-au rănit.

Panţiru a spus că şoferul, un tânăr în vârstă de 29 ani, a fost rănit în zona abdominală şi a trebuit sa fie operat de urgenta la Spitalul Judeţean Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, tânărul rănit este cercetat în două dosare penale pentru conducere fără permis.

UPDATE: ca urmare a interventiei chirurgicale, tănărul implicat în incidentul de sâmbătă noaptea s-a ales cu un rinichi extirpat si a rămas şi fără a bucată din intestin.

Medicii au remarcat faptul că tânărul avea trei plăgi împuşcate. După intervenţia chirurgicală tânărul a fost declarat stabil din punct de vedere medical.


Intră acum și în grupul de