Flacari devastatoare la o societate din Radauti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un incendiu de proporţii a izbucnit joi, după ora 13:00 la societatea comercială Bucovina Tex din municipiul Rădăuţi.

Având în vedere faptul că unitatea economică lucrează cu materiale uşor inflamabile, după primirea apelului de urgenţă, către societate au pornit nu mai puţin de cinci autospeciale de stingere, fiind vorba atât de echipele de intervenţie aparţinând Detaşamentului de pompieri din Rădăuţi cât şi Grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al Judeţului Suceava, condusă chiar de şeful acesteia, colonelul Ion Burlui.

În momentul în care au ajuns echipajele, flăcările se manifestau violent şi cuprinseseră deja magazia societăţii pe o suprafaţă de mai bine de 300 de metri pătraţi, unde se aflau depozitate bobine de lână, depozitate în paleţi de lemn, existând oricând pericolul de propagare a incendiului la secţia învecinată.

Conform datelor oferite de Biroul de Presă din cadrul ISU Suceava, incendiul a fost lichidat după aproape trei ore de luptă cu focul fără a se înregistra victime omeneşti.

Din primele cercetări, flăcările, care au mistuit magazia şi circa 25 de bobine industriale de lână, au fost provocate de un scurtcircuit produs la un tablou de comandă şi control.


Intră acum și în grupul de