Dornean mort dupa ce s-a izbit cu masina intr-o cisterna


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiul Vatra Dornei şi-a pierdut viaţa, în urma grav accident de circulaţie în care a fost implicat în timp ce se întorcea către casă.

Dorneanul se deplasa, aproape de miezul nopţii de miercuri spre joi, pe DN 17 în apropierea localităţii de domiciliu. Din motive rămase deocamdată necunoscute, cu câteva sute de metri înainte de a intra în oraş, bărbatul aflat la volanul autoturismului proprietate personală, a pătruns pe sensul opus de circulaţie şi s-a izbit de o cisternă care se deplasa regulamentar.

Conform datelor primite din partea Biroului de Presă din cadrul IPJ Suceava, conducătorul autoutilitarei , în vârstă de 32 de ani, din Pojorâta, judeţul Suceava, a încercat într-o primă fază să evite coliziunea, dar impactul a fost atât de puternic încât cisterna a ajuns răsturnată în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers.

Chemat de urgenţă la faţa locului, echipajul SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei, nu a mai avut ce face decât să scoată corpul fără viaţă a conducătorului autoturismului dintre fiarele contorsionate.


Intră acum și în grupul de