A pierdut banii concubinei la jocuri de noroc


Intră acum și în grupul de

O tânără din judeţul Suceava în vârstă de 22 ani a rămas aproape fără nici un ban după ce concubinul acesteia a reuşit să-i piardă la jocuri de noroc.

Fata, originară din localitatea Pătrăuţi, trăieşte de mai mult timp, împreună cu un tânăr de 24 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ într-un apartament din oraş. Pe parcursul săptămânii trecute, tânăra a vândut locuinţa în care locuiau, iar pe data de 5 mai, în jurul orelor 23:00, băiatul s-a făcut nevăzut. Acesta nu a plecat însă cu mâna goală, luând cu el şi o pungă aflată într-un dulap din bucătăria apartamentului, în care se afla suma de 12.000 de euro şi 45.000 de lei.

După cinci zile de aşteptări, tânăra s-a prezentat, miercuri după-amiază, în faţa poliţiştilor suceveni şi le-a solicitat ajutorul pentru recuperarea banilor. În scurt timp, organele de ordine au reuşit să dea şi de urma concubinului.

Conform datelor obţinute din partea Biroului relaţii cu presa din cadrul IPJ Suceava, „tânărul a recunoscut fapta comisă, precizând că a luat toţi banii obţinuţi în urma vânzării apartamentului, pe care i-a cheltuit pe băutură şi jocuri de noroc. Asupra sa s-a mai găsit suma de 3.290 lei care a fost ridicată pe bază de dovadă, acesta declarând că banii provin din suma sustrasă”.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de