Isi insela colegii de apartament cu bani desenati


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din municipiul Botoşani s-a ales cu dosar penal după ce şi-a înşelat colegii de apartament cu “bani desenaţi”.

Escrocheria a ieşit la iveală luni după-amiază, în jurul orelor 17:00, când o altă persoană de sex masculin, Constantin B. de 21 de ani, din municipiul Roman, a făcut plângere la Poliţie.

C-tin B. locuieşte împreună cu prietena sa în chirie într-un apartament de pe raza municipiului Suceava, iar într-o altă cameră a locuinţei stau, în aceleaşi condiţii, botoşăneanul şi prietena acestuia.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că duminică, Constantin B. i-a solicitat colegului de apartament să achite partea lui de chirie reprezentând suma de 90 de euro. Acesta s-a conformat şi a plătit cu o bancnotă de 50 de euro şi două bancnote de 20 de euro.

A doua zi însă, s-a dovedit că hârtia de 50 de euro este fără nici o valoare deoarece e vorba doar despre un specimen în limba ucraineană.

Aceleaşi surse ne-au mai spus că după ce tânărul a descoperit că banii nu sunt buni de nimic a început să verifice şi ceilalţi bani pe care îi avea în camera sa, o bancnotă de 100 de euro perfect valabilă, dar care a fost înlocuită de colegul de apartament cu două hârtii desenate asemănător cu banii daţi pentru chirie.

Mai mult “şi prietena reclamantului a verificat suma de 200 euro pe care o avea în cameră, într-o carte, constând în patru bancnote de 50 euro, găsind în locul acestora patru specimene după bancnota de 50 euro”.

După isprava făcută, autorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.


Intră acum și în grupul de